Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 13 Aralık 2018 - 13:08 Yorum: 0

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Üzüntümüz büyük”

Ankara'da Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda Yüksek Hızlı Tren'in kılavuz lokomotifle çarpışması üzerine kaza yerine giden Yenimahalle...

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: “Üzüntümüz büyük”

Ankara'da Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda Yüksek Hızlı Tren'in kılavuz lokomotifle çarpışması üzerine kaza yerine giden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Üzüntümüz büyük" dedi.

Tren kazasını öğrenir öğrenmez kaza yerine giden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural ile görüş alışverişinde bulunan Yaşar, "Üzüntümüz büyük" dedi.

Başkan Yaşar, "Sabah 06.30 sıralarında gerçekleşen tren kazasında 7 vatandaşımızı kaybettik. Sayının artmamasını diliyorum. Çok üzgünüz. 46 kişinin de yaralı olduğunu öğrendim. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Kaza yerine Yenimahalle Belediyesi ekiplerini seferber ettiğini de dile getiren Yaşar, "Bugün belediye ekiplerimiz arama kurtarma çalışmalarına yardım ediyor. Gerek araç, gerek ekipman ve personel olarak olay yerindeyiz. Böyle elim hadiseleri Allah bir daha yaşatmasın" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber