Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Ekim 2016 - 11:03 Yorum: 0

Yenimahalle Belediyesi kapınızı çalmaya geliyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşla belediye arasındaki ilişkileri pekiştirecek "Sizin için çalışıyor birlikte yönetiyoruz" projesine...

Yenimahalle Belediyesi kapınızı çalmaya geliyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşla belediye arasındaki ilişkileri pekiştirecek "Sizin için çalışıyor birlikte yönetiyoruz" projesine ilişkin, "Amacımız Yenimahallelilerin kolaylıkla yönetimde söz sahibi olmasıdır. Onlar için çalışıyoruz, onların da yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizde söz sahibi olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Halkı yönetime ortak etmek, belediye ile vatandaş arasındaki tüm bürokratik engelleri ortadan kaldırmayı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi uygulayamaya koyduğu "Sizin için çalışıyor birlikte yönetiyoruz" ekibiyle vatandaşla bir araya gelecek. Belediye söz konusu ekip ile çalışmalarına ise ilk olarak Ata Mahallesi'nden başlayacağını bildirdi.

"Beni temsil edeceksiniz"

İlk olarak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'la buluşan proje ekibi, çalışmalar hakkında Yaşar'a bilgi verdi. Ekibe başarılar dileyen Başkan Yaşar, "Sizler gittiğiniz her evde beni temsil edeceksiniz. Bu yüzden vatandaşlarımızı can kulağı ile dinleyin. Tüm vatandaşlarımıza benim selamımı iletin. Vatandaşımızın belediyemizden istekleri ya da önerileri varsa sorunun hızlı bir şekilde çözümü için çalışın. Amacımız Yenimahallelilerin kolaylıkla yönetimde söz sahibi olmasıdır. Onlar için çalışıyoruz, onların da yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizde söz sahibi olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Projenin ilk durağı Ata Mahallesi

Sahaya inen ekipler Ata Mahallesi sakinlerinin kapısını tek tek çalarak, vatandaşların belediyeden beklentilerini ve önerilerini dinleyecek. Görüş ve önerilerini belediyede oluşturulan merkeze ileten ekipler, sonucu da ilgili vatandaşa bildirecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber