Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2016 - 12:24 Yorum: 0

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi kısmen taşıt trafiğine kapatılıyor

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin bir bölümü, ASKİ'nin yapacağı içme suyu iletim hattı çalışmaları nedeniyle bu gece saat 23.30'dan itibaren...

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi kısmen taşıt trafiğine kapatılıyor

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin bir bölümü, ASKİ'nin yapacağı içme suyu iletim hattı çalışmaları nedeniyle bu gece saat 23.30'dan itibaren kısmen taşıt trafiğine kapatılacak.

ASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İvedik İçme Suyu Arıtma Tesisi ana iletim hattı yapım işi kapsamında Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin 296. Cadde ile Vatan Caddesi arasında kalan bölümünün bu akşam (20 Ağustos Cumartesi) saat 23.30'dan itibaren 8 Eylül Perşembe gününe kadar kısmen taşıt trafiğine kapatılacağı bildirildi. Açıklamada, belirtilen tarihler arasında ulaşımın her iki yönde de birer şeritten sağlanacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber