Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2016 - 10:53 Yorum: 0

Yenimahalle yaz okulu öğrencileri Anıtkabir’de

Yenimahalle Belediyesi Avcılar Kurs Merkezi yaz okulu öğrencileri, eğitim ve kültür gezileri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Yenimahalle yaz okulu öğrencileri Anıtkabir’de

Yenimahalle Belediyesi Avcılar Kurs Merkezi yaz okulu öğrencileri, eğitim ve kültür gezileri kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

Eğitmenleri eşliğinde aslanlı yoldan yürüyen 7-14 yaş arası 30 öğrenci Atatürk'ün huzuruna çıktı. Meslek edindirme ve hobi kursları (YENİMEK) bünyesinde verdiği eğitimlerin yanı sıra yaz okullarında da yüzlerce çocuğa birçok branşta eğitim imkanı sağlayan belediye, kültürel gezilerle de gençlerin ufkunu açıyor.

Rehbere, gördükleri hakkında sorular soran çocuklar, Çanakkale Zaferi'nin canlandırıldığı bölümü ise heyecanla dinledi. Gezilerini tamamlayan kursiyerler bilgilerine kattıkları birçok yeni bilgiyle okullarının yolunu tuttu.

"Çocuklarımıza tüm imkanları sunuyoruz"

Yenimahalleli gençlerin kaliteli ve çağdaş eğitim alabilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "İlçemizdeki çocuklarımızın gelişimi için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Eğitim bizim öncelikli görevlerimizden biri. Belediye olarak çocuklarımıza tüm imkanları sunuyoruz. Okul öncesi eğitimden başlayarak, sporda, sanatta, kültürde onların yarınlarına katkı sağlayacak her projede biz varız ve var olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber