Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 09:38 Yorum: 0

Yenimahalle’de 6 bin kişiye aşure dağıtıldı

Yenimahalle Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı bu yıl da İlçenin dört bir tarafında gerçekleştirildi.

Yenimahalle’de 6 bin kişiye aşure dağıtıldı

Yenimahalle Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure dağıtımı bu yıl da İlçenin dört bir tarafında gerçekleştirildi.

İlk olarak Ragıp Tüzün Parkı'nda başlayan dağıtım daha sonra Şentepe Müslüm Gürses Parkı, Karşıyaka İş Merkezi önünde devam etti. Demet Çocuk Parkı, Gazi Mahallesi Merkez Camii ve Batıkent Meydan AVM önünde yapılacak olan Aşure programları ise Ankara Valiliği'nin getirdiği yasağın ardından iptal edildi.

Yaşar, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti

Aşure dağıtımında vatandaşları karşılayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikram etti.

Dağıtıma Yaşar'ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclisi CHP Grup Başkan Vekili Kayhan Yüregir, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

"Farklılıklarımızla birlikte güzeliz"

Vatandaşlara "Afiyet olsun" diyerek aşure tabaklarını veren Başkan Yaşar, toplamda 6 bin kişiye aşure dağıtılacağını söyledi.

Yaşar, "Bolluk ve bereket ayı olan Muharrem'de sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Aşure birçok çeşidin bir araya gelerek oluşturduğu çok lezzetli bir tatlıdır. Biz de farklılıklarımızla birlikte güzeliz. Beraber farklılıklarımızla yaşamalıyız. Bu yüzden biz de İlçemizde 6 bin kişiye aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istedik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber