Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:18 Yorum: 0

Yenimahalle’de İftar Sofrası Balalılar İçin Kuruldu

Yenimahalle Belediyesi, Balalıları, İlkadım Salonu'nda buluşturdu. Yenimahalle'de bu kez iftar sofraları Balalılar için kuruldu.

Yenimahalle’de İftar Sofrası Balalılar İçin Kuruldu

Yenimahalle Belediyesi, Balalıları, İlkadım Salonu'nda buluşturdu. Yenimahalle'de bu kez iftar sofraları Balalılar için kuruldu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine CHP Bala İlçe Başkanı Cengiz Ünlü, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu ve Balalılar Derneği Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Gürbüz, Bayram Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

Oruçların dualarla açıldığı gecede Balalılarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Ramazan bereket, kardeşlik, sevgi, paylaşım, barış demektir. Ramazanda sadece aç kalmak değil, kin ve nefretten uzak durmak, insanlara sevgiyle yaklaşmak gerekir. Sizden bizden demeden, ırkı, dili, dini, mezhebi ne olursa olsun Allah'ın en yüce varlığı olan tüm insanlara kucak açmak gerekir. Bizim dinimiz bunu emrediyor" dedi.

SİYASET HALK İÇİN YAPILIR

Maalesef ülkemiz hala her gün şehit haberleriyle sarsılıyor diye yakınan Başkan Yaşar " Bir taraftan şehitler gelirken, diğer yandan kin ve nefret duygularıyla siyaset yapılıyor. Hâlbuki siyaset halk için yapılır. Halk her şeyin önündedir. Kin ve nefretle yapılan siyaset ülkeyi ayrıştırır, bizi birbirimize düşürür. Böyle giderse çocuklarımıza, torunlarımıza güzel bir Türkiye bırakamayız. Demokrasinin en güzel yanı uzlaşma kültürüdür. Dilerim bu güzel ayın hürmetine biran evvel bu acılar biter" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber