Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 12:28 Yorum: 0

Yenimahalle’nin anaokulları eğitime hazır

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan Yenimahalle Belediyesi, ilçe genelindeki 5 anaokulunda yeni dönem...

Yenimahalle’nin anaokulları eğitime hazır

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan Yenimahalle Belediyesi, ilçe genelindeki 5 anaokulunda yeni dönem hazırlıklarında sona yaklaşıldı.

80. Yıl, Batıkent, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın, Ragıp Tüzün, Adile Naşit olmak üzere 5 anaokulunda kayıt sürecini de tamamlayan anaokulu yetkilileri, öğrenci velileriyle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu'nda bir araya geldi. 3-6 yaş çocukların eğitim gördüğü anaokulları hakkında velileri bilgilendiren anaokulu yetkilileri, 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi akıllarda kalan tüm soruları tek tek cevaplarken, yeni dönemde yapılacakları anlattı.

Anaokullarında ders zili çalıyor

Uzman kadrosuyla çocukları okul hayatına hazırlayan anaokulları yeni öğrencileri için 29 Ağustos Pazartesi günü kapılarını açacak. Yıl boyunca kaliteli bir eğitimle yarınlara daha güvenle bakacak olan minikler, İngilizce, drama, halk oyunları ve jimnastik gibi branş dersleriyle de yeteneklerini keşfedecek. Kapalı oyun salonu, çok amaçlı salon, bekleme salonu, revir, yatakhane, yemekhane, derslikler, açık oyun alanı, teras, mutfak, rehberlik odası, idari ofisler ve öğretmenler odası bulunan 5 ayrı anaokulunda bu yıl toplam 515 öğrenci eğitim görecek.

"Çocuklar bizim geleceğimiz"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, toplumun teminatının çocuklar olduğunu ifade ederek, "Yenimahalle Belediyesi olarak çocuklarımızın hayata daha iyi, daha sağlıklı ve daha donanımlı bir ortamda hazırlanmaları için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz" dedi. Anaokullarında çocuklar için en ince ayrıntının bile düşünüldüğünü belirten Yaşar, "Belediyemize ait 5 anaokulunda 515 öğrencimiz bu sene eğitim görecek. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi çocuklarımıza başarılar diliyorum. Onlara daha iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber