Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Yenimahalle’nin kızları Rize’den galip döndü

Hentbol Bayanlar Süper Ligi 5'inci hafta mücadelesinde lider Yenimahalle Belediyespor, haftanın derbi maçında ezeli rakibi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü...

Yenimahalle’nin kızları Rize’den galip döndü

Hentbol Bayanlar Süper Ligi 5'inci hafta mücadelesinde lider Yenimahalle Belediyespor, haftanın derbi maçında ezeli rakibi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü 34-32 yenerek liderliğini sürdürdü.

Son iki sezonun şampiyonu Yenimahalle'nin kızları yeni sezonda da yoluna eksiksiz devam ediyor. Ligin ilk 5 haftasında çıktığı tüm maçlardan galibiyetle ayrılan takım, ligin güçlü ekiplerinden Ardeşen'i kendi evinde yenerek önemli bir virajı daha eksiksiz geçti. Mücadeleye Anna, Yeliz, Sokac, Olga (Duygu), Kati, Nur Ceren ve Marina yedilisiyle çıkan melekler maçın başından itibaren hem savunmada hem de hücumda iyi bir görüntü çizdi. Kıran kırana geçen ilk yarı sonunda soyunma odasına 16-15 Yenimahalle Belediyespor önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında usta ve genç isimlerin muhteşem uyumuyla farkını sahaya yansıtan mavi-beyazlı ekipte Yeliz Özel 8, Marina 7, Sokac 6 ve genç oyuncu Beyza 6 golle galibiyette önemli rol oynadı. Şampiyonluk yolundaki en güçlü ekiplerden olan Ardeşen'i kendi seyircisi önünde yenen Yenimahalle Belediyespor, puanını 10'a yükselterek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Eler: "Yerinde bir galibiyet aldık"

Yenimahalle Belediyespor Antrenörü Serdar Eler, 1 hafta boyunca bu mücadeleye hazırlandıklarını ifade ederek, "Ligin en güçlü ekiplerinden birisini kendi evinde seyircisi önünde yenmek önemli" dedi.

Maç boyunca iyi mücadele ettiklerini ifade eden Eler, "Maç boyunca yapmamız gerekenleri fazlasıyla yaptık. Gerek savunma da, gerekse hücumda iyi organize olduk ve yerinde bir galibiyet aldık" dedi. Şampiyonluk yarışında bu tür deplasmanlarda galip gelmenin önemli olduğunu aktaran Eler, "Süper Kupa'da kaybettiğimiz rakibimizi kendi evinde yenmek önemli. Maç boyunca iyi mücadele eden takımımı tebrik ediyorum" dedi.

Ardeşen Gençlik: 32 - Ankara Yenimahalle Belediyespor: 34

Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Özgür Benli, Savaş Yüksek

Ardeşen Gençlik: Graovac (Pirsl), Grubisic 5, Prijovic 1, Vujkovic 4, Melek Yazıcı 1, Neslihan Akcanca 2, Nedeljkovic 7, Mehtap Zenginal, Jankovic 3, Duygu Sakallı, Zoria 2, Gamze Haşimoğlu 1, Vaschuk 6

Yenimahalle Belediyespor: Wyskonska (Bediang), Olga Lahik 3, Tankaskaya 7, Beyza Türkoğlu 6, Sabiha Gündoğdu, Esra Gündar, Yeliz Özel 8, Chumak 1, Nurceren Akgül 3, Duygu Aydoğan, Buket keskin, Maja Sokaç 6, Lenche

İlk yarı: 16-15 (Ankara Yenimahalle lehine)

İki dakika cezası alanlar: Yeliz Özel, Beyza Türkoğlu (Ankara Yenimahalle Belediyespor)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber