Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 13:18 Yorum: 0

Yenimahalle’ye Genç Dokunuş

Ulusal Gençlik Parlamentosu, Genç Dostu Adaylar, Genç Dostu Kentler Kampanyası kapsamında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret...

Yenimahalle’ye Genç Dokunuş

Ulusal Gençlik Parlamentosu, Genç Dostu Adaylar, Genç Dostu Kentler Kampanyası kapsamında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yaşar'a çalışmalar hakkında bilgi veren gençler, Yaşar'la "Genç Dostu Belediye Başkanı Sözleşmesi" imzalayarak ilçenin gençlik ihtiyaçlarına yönelik planlanacağının sözünü aldı.

Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Atila Çınar ve yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette UGP ile ortak yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı.

GENÇLER ÜLKE SORUNLARIYLA İLGİLENMELİ

Yaşar, gençliğin ülke sorunlarıyla ilgilenmesini çok anlamlı ve yerinde bulduğunu belirterek "Çünkü gençler bizim dönemimize göre ülke sorunlarına maalesef daha duyarsız. Bu nedenle sizleri ayrıca takdir ediyorum" dedi.

Yenimahalle Belediyesi olarak her zaman gençlerin önünü açacak projelere imza attıklarını belirten Yaşar, "İddia ediyorum, Türkiye'de hiçbir ilçe belediyesi gençlerin önünü bu kadar açmamıştır. Gerek kültür merkezlerimiz, gerek gençlik merkezleri, gerek yüzme havuzları ve spor tesislerimiz, statlarımız, kurs merkezlerimiz, parklarımız her şey gençlerimiz için. Yaptık yapmaya devam ediyoruz. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak sizinle de üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Yaşar'a gençlik hizmetleri ve destekleri için teşekkür eden UGP Danışma Kurulu Üyesi İsmail Metin, 2014 yılında başlattıkları kampanya kapsamında 145 kentte 250 belediye başkan adayı ile iyi niyet sözleşmesi imzalanırken, seçim sonrasında da 69 kentte seçilen belediye başkanları ile genç dostu kent çalışması yürütüldüğünü ifade etti.

Yenimahalle Kent Konseyi Gençlik Meclisinin de delege düzeyinde üye olduğu Ulusal Gençlik Parlamentosunun kurulduğu günden bu yana Türkiye'de gençlerin toplumsal hayata ve karar alma süreçlerine aktif katılımını hedefleyen çalışma yaptığını belirten Metin, "Ülkemizde bütüncül bir gençlik politikasının geliştirilmesi sürecine önemli katkı sağlamayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber