Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:33 Yorum: 0

Yenimahalle’ye Yeni Hizmet Binaları

Yenimahalleliler'e daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için hizmet binalarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü...

Yenimahalle’ye Yeni Hizmet Binaları

Yenimahalleliler'e daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için hizmet binalarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü için de Macunköy'de çalışmalara başladı.

Toplam 4 bin 300 metrekare alan üzerine konumlandırılan hizmet binasında çalışmalar hızla devam ederken, tesis içerisinde modüler sistem yapılar olacak. 780 metrekare kapalı alana sahip olacak olan 2 katlı idari binada soyunma odaları, işçi lokali, yemekhane, idari ofisler ile duş ve tuvaletler yer alacak. 720 metrekare kapalı alana sahip olacak araç bakım binasında ise kaynakhane, boyahane, iş makinası bakım atölyesi ve lastikhane ve 80 metrekare kapalı alanda ise araç kayıt birimleri yer alacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi'nin öz sermayesiyle çalışmalarımızı ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Kamunun malını halkın refah seviyesinin yükselmesi için yine kamu yararına kullanıyoruz. Benim için halkımın huzuru, mutluluğu, konforu önemlidir bu yüzden siyaset yapıyorum. Belediye çalışanlarının da aynı ölçüde hizmet alabilmesi için belediye hizmet binalarında da aynı titizliği gösteriyorum. Benim için "emek" en yüce değerlerdendir" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber