Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:08 Yorum: 0

Yenişehir Kaymakamlığı 22. Kütüphaneyi Açtı

Mersin'in merkez Yenişehir Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Cennetin Köşeleri Projesi" kapsamında okullarda açılan kütüphanelere bir yenisi daha...

Yenişehir Kaymakamlığı 22. Kütüphaneyi Açtı

Mersin'in merkez Yenişehir Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Cennetin Köşeleri Projesi" kapsamında okullarda açılan kütüphanelere bir yenisi daha eklendi. Projenin 22. kütüphanesi, Mersin Anadolu Lisesi'nde açıldı.

Yenişehir Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Cennetin Köşeleri Projesi" kapsamında 22. kütüphane Mersin Anadolu Lisesi'nde törenle hizmete açıldı. Törene, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Özarslan, okula kütüphanenin kazandırılmasında katkılarından dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Erol Deynekli ve yardımcısı Cumali Gözkara'yı tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber