Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Şubat 2020 - 13:08 Yorum: 0

Yenişehir’de evde bakım hizmeti başlatıldı

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yenişehir Her Yerde Projesi kapsamında yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlara yönelik...

Yenişehir’de evde bakım hizmeti başlatıldı

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yenişehir Her Yerde Projesi kapsamında yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlara yönelik evde bakım hizmeti başlatıldı.

Yenişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yenişehir Her Yerde Projesi ile 65 yaş ve üzeri ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan vatandaşlara ücretsiz olarak evde temizlik hizmeti sunulmaya başlandı. Evde temizlik hizmeti kapsamında yaşlı insanların evlerinde yerlerin silinmesi, cam ve tozlanan yerlerin silinmesi, bulaşıkların yıkanması gibi hizmetler veriliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlara her alanda yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Beşikci, "Evde temizlik hizmetimiz de bunlardan biri. Onların mutlu olduğunu görmek, ihtiyaçlarını gidermek bizleri de mutlu ediyor. Bu hizmetlerimizi halkımıza sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yenişehir’de evde bakım hizmeti başlatıldı

Yenişehir’de evde bakım hizmeti başlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber