Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 13 Ekim 2016 - 12:18 Yorum: 0

Yer yolu denediler, bakkalı soyamadılar

Tekirdağ Malkara'da bir bakkala girmek için her yolu deneyen hırsızlar, kapıyı açamayınca olay yerinden eli boş ayrıldı.

Yer yolu denediler, bakkalı soyamadılar

Tekirdağ Malkara'da bir bakkala girmek için her yolu deneyen hırsızlar, kapıyı açamayınca olay yerinden eli boş ayrıldı.

Olay, Hacıevhat Mahallesi Şehit Temizer Caddesi üzerindeki bir bakkalda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde bakkala gelen hırsızlar, dükkanın kapısını levye ile aralamaya çalıştı. Kapıya bir hayli zarar veren hırsızlar, içeri giremeyince olay yerinden kaçtı.

Sabahın erken saatlerinde iş yerini açmaya gelen esnaf Taşkın Çakal, kapıya zarar verildiğini görünce şok oldu. Çakal'ın ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayla ilgili çalışma başlattı.

Yaşadığı olay sonrası üzüntü duyduğunu ifade eden iş yeri sahibi Taşkın Çakal, "Sabah iş yerinin kapısını açmak üzereyken zorlamayla büyük hasar gördüğünü fark ettim. İçeriye girdiğimde tek sevincim maddi bir zararın olmamasıydı. Güvenlik sistemimizin biraz da etkili olması dolayısıyla hırsızlık girişiminin başarısızlıkla sonuçlandığını düşünüyorum. Çok üzücü bir olaydı. Böyle bir hadiseyi hiç kimsenin yaşamamasını isterim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber