Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 14:53 Yorum: 0

Yeraltı konteynerlerine dubalı önlem

İzmit Belediyesi tarafından şehir merkezi ve Umuttepe bölgesine konuşlandırılarak vatandaşların kullanımına sunulan 124 adet yeraltı konteynerleri ile...

Yeraltı konteynerlerine dubalı önlem

İzmit Belediyesi tarafından şehir merkezi ve Umuttepe bölgesine konuşlandırılarak vatandaşların kullanımına sunulan 124 adet yeraltı konteynerleri ile ilgili çalışmalar devem ediyor.

İzmit Belediye ekipleri, çöp konteynerlerin önüne park eden araçların çöp toplama işlemlerini aksatmaması için önlem aldı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Ulaşım Müdürlüğü ekipleri işbirliği ile altı konteynerlerinin önüne duba çalışması başlatıldı. Öncelikli olarak sorunlu olan 15 noktada başlatılana duba çalışmasının ilerleyen günlerde tüm konteynerlerde uygulanacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber