Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

‘Yerel Gazete Al, Altın Kazan’ Kampanyasının 3 Aylık Pilot Uygulaması Sona Erdi

Malatya'da, yerel gazetelerin satışının artırılmasına yönelik Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi tarafından başlatılan Yerel Gazete Al, Altın...

‘Yerel Gazete Al, Altın Kazan’ Kampanyasının 3 Aylık Pilot Uygulaması Sona Erdi

Malatya'da, yerel gazetelerin satışının artırılmasına yönelik Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi tarafından başlatılan Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi'ne verdikleri desteklerden ötürü Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş'a plaket verildi.

BİK Malatya Şubesi'nin, yerel gazetelerin bayi satışını artırmasına yönelik yaptığı proje çalışması kapsamında, Berberler ve Kuaförler Odası işbirliği ile düzenlen 3 aylık pilot uygulama sona erdi. BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, projeye verdikleri desteklerden dolayı Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş'a plaket verdi. Malatya Berberler ve Kuaförler Odasında düzenlenen plaket töreninde bir konuşma yapan BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı, Berberler ve Kuaförler Odası ile ortaklaşa yürüttükleri "Yerel Gazete Al, Altın Kazan" kampanyasının sona erdiğini hatırlatarak, projedeki amaçlarının gazete satışlarını artırmak olduğunu vurguladı. Abacı, gazete okumanın bir kültür olduğuna dikkat çekerek, BİK Malatya Şubesi olarak, zamanın tanığı olan gazete satışlarının artırılması için her türlü sosyal sorumluluk projesine destek vereceklerini ifade etti. Abacı, "Yerel gazete fiyatları ilimizde 25-40 kuruş arası. Maddi bir külfeti de yok. Yerel gazete okuyan, yerel sorunlara karşı daha duyarlı olur" şeklinde konuştu.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş ise projenin sona erdiğini ancak oda üyesi berber ve kuaförlere yerel gazete almaya devam etmeleri yönünde çağrıda bulundu. Toptaş, "Eğer iş yerlerinde yerel gazete bulundururlarsa, sıra bekleyenler gazete okur ve zamanları geçer. Ayrıca yerel gazetelere de destek vermiş olurlar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı,'Yerel Gazete Al, Altın Kazan Projesi'ne verdikleri desteklerden dolayı Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş'a plaket verirken, Başkan Ramazan Toptaş da kendilerini projeye dahil ettikleri için Nihat Abacı'ya plaket verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber