Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”
Türkiye 25 Nisan 2018 - 15:25 Yorum: 0

Yerel kalkınmada Şanlıurfa paneli

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından "Yerel Kalkınmada Şanlıurfa Modeli" paneli düzenlendi.

Yerel kalkınmada Şanlıurfa paneli

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından "Yerel Kalkınmada Şanlıurfa Modeli" paneli düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından "Yerel Kalkınmada Şanlıurfa Modeli" paneli düzenlendi. Panele ulusal bir kanalın program yapımcısı Cem Seymen de katılarak Şanlıurfa'nın turizm ve tarım potansiyeli ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

Mehmet Akif İnana Konferans Salonunda gerçekleştirilen "Yerel Kalkınmada Şanlıurfa Modeli" panelde açılış konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ,"Belediyeler artık yeni bir bakış açısı kazanıyor. Her zaman yol, park ve diğer çalışmaları yapabilirsiniz ama bizim bunların yanında en çok önem verdiğimiz insan faktörüdür. Büyükşehir belediyemiz perspektifini insana yöneltmiştir. Bizim amacımız Şanlıurfa'da yaşayan tüm insanları nasıl memnun, mutlu ve sorunlarını nasıl çözeriz konusunu soruyoruz kendimize. Bunun için belediyelerde alan sınırlandırılması kaldırılmış durumda. Buna istinaden ARGE Daire Başkanlığını kurarak 13 ilçemiz ve bunlara bağlı bin 400 mahallemiz için çalışıyoruz. Yerelde nasıl kalkınabiliriz sorusunu sormamız lazım. Şanlıurfa tüm kesimleri olan iş adamları, teşkilatlarımız, esnafımız, STK temsilcilerimiz, Harran Üniversitemiz ve eğitimcilerimiz ile yeni bakış açısını hep birlikte yakalamamız lazım. Şanlıurfa'nın kendine has ürünleri var ama bunları üretip pazarlayabiliyor muyuz sorusunu sormamız lazım" dedi.

Başta tarım ve turizm olmak üzere tüm Şanlıurfa değerlerinin dünya çapında tanınması ve değer görmesi için şehir olarak el birliğine ve yeni fikirlere ihtiyaç duyulduğunu belirten Seymen, "Şanlıurfa'ya her geldiğimde kendime bir şeyler kattım. Bunun da en büyük sebebini ise Şanlıurfa'nın tarihi olarak nitelendiriyorum. Şanlıurfa'da yaşayanlar bilsin ki bu kadar farklı değerlerin bulunduğu, bu tarihi topraklar dünyanın hiç bir yerinde yok. Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisine girmesi tarım potansiyelini iyi kullanmasıyla olur. Sanayi ülkesi olarak bildiğimiz ülkeleri gezdiğimde, bunların tamamının tarım ülkesi olduğunu fark ettim. Şanlıurfa da tarımın merkezi ve bu tarım alanlarını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Yerel kalkınmada Şanlıurfa paneli

Yerel kalkınmada Şanlıurfa paneli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber