Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Hibe - Proje - Burs 19 Şubat 2016 - 21:02 Yorum: 0

Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programı

Kaos GL Derneği’nin 2014 yılında SİDA Fonunun destekleriyle başlattığı “Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programı”nın 2016 dönemi başvuruları başladı.

Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programı

Kaos GL Derneği’nin 2014 yılında SİDA Fonunun destekleriyle başlattığı “Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programı”nın 2016 dönemi başvuruları başladı.

Programın 2016 döneminde öncelikli çalışma alanları arasında “homofobi ve transfobi karşıtı hareketin yerelde güçlenmesi”, “yerel LGBT örgütlerin kapasitelerinin arttırılması için idari destek”, “ayrımcılıkla mücadele”, “nefret suçları ve nefret söylemiyle mücadele” temaları yer alacak.

Yukarda belirtilen öncelikli çalışma alanları ile ilgili olan ve savunuculuk yapmaya ve/ya farkındalık yaratmaya yönelik projeler Kaos GL Derneği “Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programı” tarafından desteklenecek.

Kimler destekleniyor?

Kaos GL Derneği sivil toplum kuruluşlarını, insan hakları alanında faaliyet gösteren dernekleri, kâr amacı gütmeyen projeler gerçekleştirmek isteyen fakat herhangi bir kurumla organik bağı olmayan LGBT oluşumları destekliyor.

Dernek, sivil toplum kuruluşlarını “Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programı” fonuna başvuruda bulunmaya çağırıyor.

Kaos GL Derneği bu fon kapsamında en fazla 7500TL değerinde hibe verebilecek.

Nasıl başvururum?

Kaos GL Derneği “Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programına başvuru yapmak isteyenlerin;

*Bağlantıda yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurması,

*Kurumlarının içinde bulunduğumuz yıla ilişkin varsa planlanmış 2015 yıllarına dair gelir-gider planını (bütçesini) gösteren bir belge.

*Varsa en son tarihli (geçen yıla ilişkin) resmi yıllık bütçelerinin bir kopyasını konu başlığına “Yerel Örgütlerin Kapasitesinin Güçlendirilmesi Programı” [email protected] adresine e-posta ve aynı zamanda posta aracılığı ile en geç 4 Mart 2016 Cuma gününe kadar göndermeleri gerekiyor.

Hibe sürecine ilişkin her türlü sorunuzu [email protected] adresine 4 Mart 2016 tarihine kadar iletilebilir.

Kaynak: Kaos GL Derneği

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber