Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Nisan 2014 - 18:18 Yorum: 0

Yerel seçimlerin ardından

MHP Kırşehir İl Başkanı Pişkin, AK Parti'nin Çiçekdağı ilçesindeki yerel seçim sonuçlarına yaptığı itirazın YSK tarafından reddedildiğini belirtti

Yerel seçimlerin ardından

KIRŞEHİR (AA) - MHP Kırşehir İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin, AK Parti'nin Çiçekdağı ilçesindeki yerel seçim sonuçlarına yaptığı itrazın Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildiğini söyledi.

Pişkin, MHP adayı İsmail Deniz'in 10 oy farkla kazandığı seçim sonuçlarına AK Parti'nin itiraz ettiğini ve geçersiz oyların yeniden sayılması için Çiçekdağı İlçe Seçim Kurulu'na başvurduğunu belirtti.

Geçersiz oyların sayılmasının ardından iki parti arasındaki oy farkının 16'ya çıktığını dile getiren Pişkin, "Bu sefer AKP, Kırşehir İl Seçim Kurulu'na itiraz etti. İtiraz burada da reddedilince YSK'ya başvurdu. Yüksek Seçim Kurulu'nun da itirazı reddettiği yönünde bilgi aldık. Kararı henüz görmedim ama adayımızın belediye başkanlığı kesinleşmiş oldu" dedi.

AK Parti Çiçekdağı Belediye Başkan adayı Hasan Hakanoğlu da AK Parti'nin itirazının YSK tarafından reddedildiği yönündeki bilginin kendilerine de iletildiğini söyledi.

Hakanoğlu, "Bana desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm Çiçekdağı'ndaki hemşehrilerime teşekkür ediyor, seçimi kazanan Belediye Başkanı ve ekibinin ilçemize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber