Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 10:48 Yorum: 0

Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşımı

Ankara Büyükşehir Belediye Zabıta Daire başkanlığı ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıtası Daire Başkanlıkları arasında sürdürülen, "Yerel...

Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşımı

Ankara Büyükşehir Belediye Zabıta Daire başkanlığı ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıtası Daire Başkanlıkları arasında sürdürülen, "Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşımı Projesi'nin son etabı Ankara'da başladı.

"Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşımı Projesi" son etap buluşması için Ankara'ya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük ve Zabıta Müdürü Ahmet Türe, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Karabudak'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Gökşin'in ev sahipliği yaptığı öğle yemeğine, zabıta daire başkanlarının yanı sıra Ankara ve Şanlıurfa büyükşehir belediyelerinden bürokratlar da katıldı.

Daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük ve Zabıta Müdürü Ahmet Türe, Zabıta Dairesi Başkanlığı birimlerini ziyaret etti.

Program kapsamında, heyet, bazı daire başkanlıkları ile Ankara'nın tarihi, kültürel ve sosyal mekanlarını ziyaret edecek,

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, proje kapsamında, daha önce 2'si Şanlıurfa'da, 1'i Ankara'da gerçekleştirilen etkinliklerde katılımın yüksek olduğunu, eğitim programlarının son derece verimli geçtiğini belirterek, "Okumadan ve öğrenmeden asla vazgeçmeyeceğiz. Türkiye'nin ilk Büyükşehir Belediyelerinden biri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında tecrübe paylaşımını bundan sonra da sürdüreceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber