Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 17:43 Yorum: 0

Yerköy Belediyesi Yeni Bir İtfaiye Aracı Aldı

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, her alanda çalışmaların hızlı bir şekilde yürütürken, makine parkını da güçlendirmeye çalıştıklarını...

Yerköy Belediyesi Yeni Bir İtfaiye Aracı Aldı

Yozgat'ın Yerköy İlçe Belediyesi, yeni bir itfaiye aracı aldı.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, her alanda çalışmaların hızlı bir şekilde yürütürken, makine parkını da güçlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Yeni aldıkları itfaiye aracını Yerköy halkının hizmetine sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ağaoğlu, "İnşallah yangın çıkmaz diyoruz, ama yangın çıktığında da ekiplerimizi yeni aracımızla birlikte yangına daha hızlı ve daha kapsamlı bir şekilde müdahale edecek" dedi. Yen alınan aracın 34 metre yükselebilen merdiveni olduğunu bununla yüksek katlarda çıkan yangına müdahale edebileceklerini vurgulayan Başkan Ağaoğlu, "Yerköy'ün güzel insanları her şeyin en güzeline layıktır. İtfaiye aracını almakta bizlere destek olan Türkiye Belediyeler Birliği ve Adalet Bakan'ımız Bekir Bozdağ bey'e teşekkür ediyorum. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber