Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Yerköy Sanat Tiyatrosu perdelerini açtı

YOZGAT (AA) - Yerköy Sanat Tiyatrosu, Müjdat Gezen’in yazdığı ve Yunus Ayten’in yönettiği “Salak Oğlum” adlı orta oyunu sanatseverlerle buluşturdu.Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Konferans...

Yerköy Sanat Tiyatrosu perdelerini açtı

YOZGAT (AA) - Yerköy Sanat Tiyatrosu, Müjdat Gezen’in yazdığı ve Yunus Ayten’in yönettiği “Salak Oğlum” adlı orta oyunu sanatseverlerle buluşturdu.

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'ndaki tiyatroyu, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

İki perde sahnelenen oyun sonunda konuşan Kaymakam Nevzat Şengök, Yerköy’de böyle bir tiyatronun kurulmasının gurur verdiğini söyledi.

Yerköy Sanat Tiyatrosu Yönetmeni Yunus Ayten ise Müjdat Gezen’in 1987 yılında kaleme aldığı ve modern çizgilerde orta oyunu özelliği taşıyan komedi oyununun, günümüzde geçen bir evlilik olayını, içinde bulunan kavramlarla sahneye aktarıldıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından sanat tiyatrosuna destek veren iş adamlarına plaket takdim edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber