Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Nisan 2015 - 17:43 Yorum: 0

Yerköy'de dar gelirli öğrencilere kıyafet yardımı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde dar gelirli bin öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.Şehit Şaban Karadoğan ve Reşat Akyön Orta Okullarında yardım dağıtımına katılan Kaymakam...

Yerköy'de dar gelirli öğrencilere kıyafet yardımı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde dar gelirli bin öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Şehit Şaban Karadoğan ve Reşat Akyön Orta Okullarında yardım dağıtımına katılan Kaymakam Nevzat Şengök, burada yaptığı açıklamada, ilkokul öğrencilerine bir firma tarafından giyim yardımında bulunulduğunu söyledi.

Yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın girişimleriyle temin edildiğini belirten Şengök, "Yaklaşık 50 bin lira değerindeki giyim malzemesi merkez, belde ve köylerdeki ilkokullarda öğrencilere dağıtılıyor. Yapılan bu anlamlı yardımların, diğer iş adamları ve firmalarımıza da örnek olmasını diliyorum. Firma yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Dağıtımın ardından sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Şengök, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dağıtım töreninde Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema İnan ve okul müdürleri de hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber