Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Yerköy'de öğrenciler Son Mektup filmini izledi

YOZGAT (AA) - Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri TEOG sınavı öncesi moral ve motivasyon amaçlı düzenlenen geziyle Son Mektup filmini izledi.Okul müdürü Halit Arapoğlu, AA...

Yerköy'de öğrenciler Son Mektup filmini izledi

YOZGAT (AA) - Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri TEOG sınavı öncesi moral ve motivasyon amaçlı düzenlenen geziyle Son Mektup filmini izledi.

Okul müdürü Halit Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikle hem film izleme hem de Yozgat’ı gezme imkanı sağlandığını söyledi.

TEOG sınavı öncesi 45 öğrencinin moral ve motivasyonlarını yükseltmek için Yozgat’a götürüldüğünü belirten Arapoğlu, "Bu etkinlikte öğrencilerimizin ulaşım, iaşe ve film izleme bedelinin büyük bir kısmı okulumuz tarafından karşılanmış ve bütün öğrencilerimizin geziye katılabilmesi için velilerimizden cüzi bir rakam alınmıştır" dedi.

Yerköy ilçesinde sınav öncesi böylesi bir etkinliği gerçekleştirmede katkısı olanlara teşekkür eden Arapoğlu, "Umarım öğrencilerimiz bu filmle hem Çanakkale ruhunu anlar hem de bir nebze sınav stresinden uzaklaşırlar. Bu yıl okulumuzda öğrencilerimizin sadece akademik gelişimlerine yönelik faaliyetler değil aynı zamanda onların sosyal ve ahlaki gelişimlerine uygun etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda 1. dönem olduğu gibi TEOG sınavı öncesi öğrencilerimiz Çanakkale Deniz Zaferi’nin anlatıldığı Son Mektup filmini izlediler" ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER: Yerköy
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber