Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 07 Kasım 2018 - 15:18 Yorum: 0

Yerli ve milli siber güvenlik ürünleri DMO Tekno Kataloğuna girecek

SSB ile DMO arasında imzalanan protokolle Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi'nde yer alan firmaların ürünleri DMO Tekno Kataloğuna girecek.

Yerli ve milli siber güvenlik ürünleri DMO Tekno Kataloğuna girecek

SSB ile DMO arasında imzalanan protokolle Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi'nde yer alan firmaların ürünleri DMO Tekno Kataloğuna girecek. Protokolle siber güvenlik yazılımları ve bilişim teknolojilerinin yerli ve milli bir altyapıya sahip olması hedefleniyor.

Savunma Sanayii Başkanlığı ile Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü arasında Siber Güvenlik Alanında İşbirliği Protokolü imzalandı. Savunma Sanayii Başkanlığı'nda gerçekleştirilen imza törenine Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür V. Mücahit Civriz ile her iki kurumun temsilcileri katıldı.

İmzalanan protokolle, SSB himayesinde kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi'nde yer alan firmaların kamu kurumlarıyla buluşturulması ve firmaların ürünlerinin DMO Tekno Kataloğunda yer alması sağlanacak. Protokol ile kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılan siber güvenlik yazılımları ve bilişim teknolojilerinin yerli ve milli bir altyapıya sahip olabilmesi ve kamu alımlarında yerli ve milli ürün tercih edilmesi için yeni stratejiler geliştirilmesi amaçlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber