Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 12 Ekim 2016 - 09:03 Yorum: 0

Yesevi dergisinin 274. sayısı çıktı

'Aylık sevgi dergisi" Yesevi'nin Ekim 2016 tarihli 274. sayısı okuyucuyla buluştu.

Yesevi dergisinin 274. sayısı çıktı

'Aylık sevgi dergisi" Yesevi'nin Ekim 2016 tarihli 274. sayısı okuyucuyla buluştu.

Yesevi'nin bu sayısında Erdoğan Aslıyüce, Cumhuriyete Giden Dikenli Yol'u anlatırken, Hüdavendigar Onur'un Suriye Operasyonu Günlüğü'nü kaleme aldığı görülüyor. Ahmet Erdoğan Aslıyüce, Rio Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları hakkında bilgi verirken, Türkiye'nin madalya sıralamasında toplam sekiz madalya ile 41. sırada yer aldığını belirtiyor.

Yesevi'de ayrıca Dr. Yusuf Gedikli, Balkanlarda değiştirilen Türkçe yer adları başlıklı yazısına devam ederken, Seyhan Çağlar Emen de Seyfettin Çalbatur Paşanın Manisa Hatıralarını ele alıyor. Yümni Sezen'in "İlahiyatçı, ilahiyatçıyı Allah ile aldatmış" yazısı ilgiyle okunurken, Hüdavendigar Onur da Türk dostu olarak tanınan Mısırlı tarihçi Muhammed Harb hakkında hazırlanan armağan kitabı tanıtıyor. Yesevi'nin 274. sayısında yazısı çıkan diğer isimler: Süheyl Başaran, Mehmet Sayan, Timur B. Davletov, Gaye Yıldız, Hilmi Özden.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber