Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2016 - 12:18 Yorum: 0

Yeşil sokaklara asfalt yapılıyor

Erzurum Merkez Yakutiye Belediyesi, Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Şükrü Paşa semtinde bulunan 1., 2., ve 3'üncü Yeşil Sokaklarda kaldırım ve asfalt çalışması...

Yeşil sokaklara asfalt yapılıyor

Erzurum Merkez Yakutiye Belediyesi, Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Şükrü Paşa semtinde bulunan 1., 2., ve 3'üncü Yeşil Sokaklarda kaldırım ve asfalt çalışması yaptı. Sokakları yapılaşma ardından yenileyen belediye fen işleri ekiplerinin çalışmaları çevre sakinlerinin beğenisini kazanıyor.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şükrü Paşa semti 1., 2., ve 3. Yeşil sokaklarda kaldırım ve asfalt çalışması yaptı. 3 sokakta kaldırım çalışmalarının ardından 31 bin metrekare asfalt atılarak, Yeşil sokaklara kaymak gibi asfalt yapıldı. Yapılan asfalt ile çevre görünümü de düzeldi.

Yeşil sokaklara asfalt yapılıyor

Yeşil sokaklara asfalt yapılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber