Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Yeşilay Adana Şube Başkanı'ndan AA'ya ziyaret

ADANA (AA) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İsa Sansar'ı ziyaret etti.Yeşilay Haftası nedeniyle...

Yeşilay Adana Şube Başkanı'ndan AA'ya ziyaret

ADANA (AA) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İsa Sansar'ı ziyaret etti.

Yeşilay Haftası nedeniyle ziyarette bulunduklarını belirten Mehmet Aslanbaba, Sansar'a Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin Adana ve Türkiye'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Hafta nedeniyle cemiyetin yapacağı etkinliklerden de bahseden Aslanbaba, Anadolu Ajansı'nın cemiyetin faaliyetlerine destek verdiğini ve bu desteği her zaman yanlarında hissettiklerini dile getirdi.

Bölge Müdürü Sansar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aslanbaba, Sansar'a cemiyetin yayınlarından verdi ve Yeşilay rozeti taktı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber