Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Yeşilay Haftası

DÜZCE (AA) - AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Yeşilay Haftası dolayısıyla mesaj yayımlandı.Keskin, mesajında, zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda, tüm milletin birleştiğini...

Yeşilay Haftası

DÜZCE (AA) - AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Yeşilay Haftası dolayısıyla mesaj yayımlandı.

Keskin, mesajında, zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda, tüm milletin birleştiğini belirtti.

Son dönemlerde gençlerin en güncel sorunlarından biri olan madde bağımlılığının, toplumda büyük yaralar açtığı vurgulayan Keskin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

" Partimizin sigara, içki ile alakalı düzenlemeleri aşikardır. Bizler insan merkezli siyaset yapıyoruz. İnsanın ve dolayısıyla da toplumun mutluluğu sağlıklı bireylerden geçmektedir. Gençlerimizin ve toplumumuzun bilinçlendirilmesi, farkındalığın yaratılması adına birçok paneller ve projeler yapıyoruz. Yeşilay Haftası vesilesiyle zararlı alışkanlıklara karşı tüm toplumumuzu duyarlılığa davet ediyoruz." 
 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber