Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Yeşilay Haftası

AMASYA (AA) - Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Yeşilay Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.Çomaktekin, mesajında, günümüzde madde bağımlılığının tüm dünyada önemli...

Yeşilay Haftası

AMASYA (AA) - Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Yeşilay Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çomaktekin, mesajında, günümüzde madde bağımlılığının tüm dünyada önemli bir sorun haline geldiğini, bireylerin özellikle de çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak için oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklarının aile bağlarını zayıflattığını ve manevi değerlerlerden insanları uzaklaştırdığını belirten Vali Çomaktekin, şunları kaydetti:

''Bilinçli ve sağlıklı bir nesil oluşturma yolunda, çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm bireylerimizin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek, tüm toplumun görevidir. Sigara, alkol ve uyuşturucu kullanan kişinin; kendisine, ailesine ve çevresine zarar verdiğini, el birliğiyle, önce çocuklardan başlayarak, gençlere ve toplumun tüm kesimlerine anlatmak da hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu düşüncelerle tüm halkımızı Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber