Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Yeşilay Haftası

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Çocuklarımız, gençlerimiz her ne olursa olsun sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu konuda her birey üzerine düşen vazifeyi yerine getirmelidir"

Yeşilay Haftası

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Çocuklarımız, gençlerimiz her ne olursa olsun sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu konuda her birey üzerine düşen vazifeyi yerine getirmelidir" dedi.

Yağcı, Yeşilay haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, ülke genelinde genç nüfusun yoğunlukta olduğunu ve okul çağındaki çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklarla tanıştığını belirterek, bu konuda kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütleri ve ailelere büyük görev düştüğünü kaydetti.

Özellikle yetişme çağındaki çocuklar için ailelerin yoğun çaba içerisinde bulunması gerektiğinin altını çizen Yağcı, şunları ifade etti:

"Çocukların arkadaş çevresi iyi araştırılıp, çocuğa zarar verebilecek arkadaş gruplarından korunmalıdır. Çocuklarımız, gençlerimiz her ne olursa olsun sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu konuda her birey üzerine düşen vazifeyi yerine getirmelidir. Belediye olarak, çocuklar ve gençler için birçok sosyal projeyi hayata geçirdik. Onlara sağlıklı bir gelecek sunmak için birçok yeniliği ilimize kazandırdık. Bundaki amacımız çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklar ile karşılaşmasına fırsat vermemektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber