Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Yeşilay Haftası

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, "Sağlık İçin" adlı yürüyüş yapıldı. Sosyal ve Kültürel Etkinlikleri Kutlama Kurulu organizesinde yapılan...

Yeşilay Haftası

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, "Sağlık İçin" adlı yürüyüş yapıldı.

 Sosyal ve Kültürel Etkinlikleri Kutlama Kurulu organizesinde yapılan etkinlikte ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar, sigara, alkol, kumar ve internet bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla yürüdü.

Hafik Çok Programlı Anadolu Lisesi önünden başlayan yürüyüşte, öğrenciler şapka ve yaka kartı taktı.

Öğrenciler hazırladıkları pankartlarla sigara, alkol, kumar, internet bağımlılığının zararları ve sağlığın önemiyle ilgili slogan atarak yürüdü. İlçe esnafına bilgilendirici broşür dağıtan öğrenciler esnafa sigaranın ve maddelerin zararlarını anlattı.

İlçeyi gezen grup tekrar lisenin önüne gelerek yürüyüşü sonlandırdı.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikleri Kutlama Kurulu Başkanı Hafik Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Toker, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vatandaşları sigarayı ve zararlı alışkanlıkları bırakmaya davet etti.

Sağlığın önemine dikkati çeken Toker, "Sağlıklı yaşama dikkat çekmek, öğrencilerimizi kendimizi sigaranın zararlarından uzak tutmak için bu yürüyüşü düzenledik. Katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber