Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Yeşilay Haftası

Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi Başkanı Bütkül, Yalova Belediye Başkanı Salman'ı ziyaret etti

Yeşilay Haftası

YALOVA (AA) - Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi Başkanı Alaettin Bütkül, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Salman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeşilay'ın gönüllülük esasıyla yaptığı çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

Çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında sivil toplum örgütlerine ve özellikle de ailelere büyük görevlerin düştüğünü belirten Salman, "Çocuklarımızı, gençlerimizi sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutmalı ve bu konuda hassasiyetle herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir" diye konuştu.

Bütkül de Yeşilay'ın sadece sigara, alkol, uyuşturucu ile mücadele etmediğini ayrıca geçtiğimiz senelerde başlayan internet bağımlılığı konusunda da mücadele verdiğini söyledi.

Bütkül, daha sonra Salman'a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber