Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Nisan 2022 - 15:43 Yorum: 0

Yeşilay Şube Başkanı Dilber: "Ramazan ayı bağımlılıklardan uzak durmak için güzel bir fırsat"

DÜZCE(İHA) – Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, "Ramazan ayı bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak...

Yeşilay Şube Başkanı Dilber: 'Ramazan ayı bağımlılıklardan uzak durmak için güzel bir fırsat'

DÜZCE(İHA) – Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, "Ramazan ayı bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak için de çok güzel bir fırsat" dedi.

Bağımlılıkları önleme ve rehabilitasyon alanlarında mücadelesini sürdüren Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, bağımlılıktan kurtulmak isteyenleri YEDAM'a davet ederek, "Ramazan ayı nefsimizi kontrol altına aldığımız, irademize hakim olduğumuz bir ay. Bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak için de çok güzel bir fırsat. Bu ay sağlığımızın kıymetini bilmek için kendimize vesileler oluşturarak ve bağımlılık yapacak tüm madde ile davranışlardan uzak durarak Ramazan'ı hakkıyla yaşayabiliriz. Tüm vatandaşlarımız sağlığa ve sıhhate davet ederken, bağımlılıklarından kurtulmak isteyenleri Düzce YEDAM'da beklediğimizi hatırlatmak isteriz. Halkımıza bir kez daha hayırlı Ramazanlar; sağlıklı ve bağımlılıktan uzak günler diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber