Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 22 Mayıs 2022 - 14:53 Yorum: 0

Yeşilay’dan Kızıltepe’de sağlıklı yaşam için bisiklet turu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak için "10. Yeşilay Bisiklet Turu" düzenlendi.

Yeşilay’dan Kızıltepe’de sağlıklı yaşam için bisiklet turu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak için "10. Yeşilay Bisiklet Turu" düzenlendi.

Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Türkiye'nin ve dünyanın birçok noktasında Yeşilay tarafından bugün "10. Yeşilay Bisiklet Turu" düzenlendi. Etkinlik Kızıltepe'de kaymakamlık, belediye ve Mardin Bisikletliler Derneği iş birliğiyle gerçekleştirildi. Kızıltepe Belediyesi önünde son bulan etkinliğe Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Çam, Yeşilay Mardin Şube Başkanı Abdullah Songur ve 100'e yakın bisikletli katıldı.

Vatandaşlarla birlikte pedal çeviren Kaymakam Çam, "Amacımızı burada bir farkındalık oluşturabilmek özellikle sağlıklı yaşamla ilgili. Çünkü çağımızın en büyük problemidir. Toplumumuzda obeziteye doğru, sağlıksız yaşama doğru hem kullanılan malzemeler hem de yenilen yemeklerden kaynaklı olarak enerjisiz ve hareketsizlikten kaynaklı olarak. Bugün burada hem farkındalık oluşturmak hem de dikkat çekmek için toplandık" dedi.

Etkinliğe katılanlar Kızıltepe Belediyesi önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çekinerek programı sonlandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber