Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 05 Eylül 2018 - 13:18 Yorum: 0

Yeşilboğaz: "Yargı camiasındaki tüm sorunlar çözüme kavuşmalı"

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Silifke Avukatlar Odasını ziyaret ederek meslektaşlarının 2018-2019 yeni adli yılını kutladı.

Yeşilboğaz: 'Yargı camiasındaki tüm sorunlar çözüme kavuşmalı'

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Silifke Avukatlar Odasını ziyaret ederek meslektaşlarının 2018-2019 yeni adli yılını kutladı.

Ziyaret kapsamında meslektaşlarının mesleki sorunlarını da dinleyen Yeşilboğaz, mesleğin ve meslektaşlarının yararına önemli çalışmaların adımlarını attıklarını söyledi. Yargı bağımsızlığının ve tarafsızlığının sağlanamadığı bir hukuk sisteminde, toplumun yargıya güven duymasının mümkün olmayacağını belirten Yeşilboğaz, "Yargıda kalitenin sağlanması için kaliteli bir hukuk eğitimi de çok önemli yer tutmaktadır. Bu nedenle Mersin Barosu olarak, meslek içi eğitime önem veriyoruz ve meslektaşlarımızı önümüzdeki süreçte yoğun eğitim seminerleri bekliyor" dedi.

Avukatların ve baroların demokrasinin, adaletin güvencesi olduğunu kaydeden Yeşilboğaz, "2018- 2019 adli yılında demokratik hak ve özgürlüklerin toplumun tüm bireyleri için geçerli olmasını, hukukun üstünlüğünün ve yargı bağımsızlığının egemen olmasını, yargı camiamızdaki tüm sorunların çözüme kavuşmasını, insana, doğaya ve hayvanlara yönelik şiddetin son bulmasını temenni ediyor, yeni adli yılın ülkemize, meslektaşlarımıza, hukuk camiasına ve adalet bekleyen tüm yurttaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber