Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 23 Ağustos 2016 - 19:53 Yorum: 0

Yeşilçam’ın ‘Sultanı’na yoğun ilgi

Yeşilçam sinemasının Sultanı Türkan Şoray, kendisi için hazırlanan özel serginin açılışını yapmak için Çanakkale'ye geldi.

Yeşilçam’ın ‘Sultanı’na yoğun ilgi

Yeşilçam sinemasının Sultanı Türkan Şoray, kendisi için hazırlanan özel serginin açılışını yapmak için Çanakkale'ye geldi. Hayranları tarafından yoğun ilgi gören Şoray, kısa sürede sıcaktan ve kalabalıktan bunalınca kendisini bahçeye zor attı.

Çanakkaleli genç yetenek 16 yaşındaki Yağız Yılmaz, yıllardır hayranı olduğu Yeşilçam yıldızı Türkan Şoray için özel bir sergi hazırladı. "Sultan" adını verdiği sergisinde bu zaman kadar biriktirdiği film afişleri, kartpostallar, mecmualar, dergiler, günümüz eşyaları ve Türkan Şoray'a dair birçok şeyin yer aldığı sergi açılışı için Çanakkale'ye gelen sinema yıldızı Türkan Şoray'a hayranları yoğun ilgi gösterdi.

ÇTSO Çanakkale Evi'ndeki sergi açılışına gelen Türkan Şoray, açılış kurdelesini de Yağız Yılmaz ile birlikte kendisi kesti. Daha sonra kendisi için özel hazırlanan sergiyi gezen Türkan Şoray, yoğun ilgi karşısında, sıcağında etkisiyle bunalarak kendisini ÇTSO Çanakkale Evi'nin bahçesine attı. Burada da hayranları tarafından biran olsun yalnız bırakılmayan Şoray'ın yakınları ellerinde yelpazelerle serinletmeye çalıştı.

Hayranından güvenlik görevlilerine tepki

Sergi açılışına gelen bir kadın, Türkan Şoray'ın yanına gelerek bir şeyler söylemesi ve fotoğraf çektirmek istemesi üzerine güvenlik görevlileri araya girdi. Kısa süreli tartışmanın ardından güvenlik görevlileri, kadını bahçeden uzaklaştırmaya çalışırken kadın kendisini ittiklerini iddia ederek güvenlik görevlisine tepki gösterdi.

"Dünyanın en mutlu çocuğu ben oldum"

Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından Türkan Şoray ve beraberindekiler, tekrar salona gelerek burada sergi açılışına gelen konuklara hitap etti. İlk olarak sergiyi hazırlayan Yağız Yılmaz, kendisini kırmayarak sergisine katıldığı için Türkan Şoray'a teşekkür ederek, " Çok büyük bir emekle yaptığım arşivimi sergiledim. Bebekler önde olmak üzere kendisinin binbir güzellikte sergilediği filmlerin afişlerini sergiledik. Onları sergilemek istedim ve sultanım da bu özel güne katılmayı arzuladı. Teklifimi kabul etti. Her zaman söylüyorum Türkan Şoray dünyanın en güzeli kadınıdır ve bu sergiye geldi dünyanın en güzel kadını tarafından dünyanın en mutlu çocuğu ben oldum" dedi.

"Acı günlerin yaşanmasında böyle güzel şeylerin yaşanması bizler için umut ve güzellik verici"

Daha sonra konuşan Türkan Şoray Türkiye'nin acı günlerden geçtiğini belirterek bu güzel şeylerin yaşanmasında emeği geçen Yağız Yılmaz'a teşekkür etti. Şoray, "Yağız'ın sergisi şu yönde benim ilgimi çekti. Sanata, sinemaya düşkünlüğü beni çok etkiledi. Ülkemizin acı günler geçirdiği zamanlar, böyle güzel şeylerin yaşanmasında bizler için umut ve güzellik verici. Onun için ben Yağız'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray yapılan konuşmaların ardından hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Şoray'ın ÇTSO Çanakkale Evi'nden ayrılışı sırasında kısa süreli trafik kuyruğu oluştu. Hayranları arabası önünde fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber