Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 22 Mayıs 2017 - 21:53 Yorum: 0

Yeşilçam’ın yıldızından kötü haber

Tedavi için bir süredir New York'ta bulunan Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konuldu.

Yeşilçam’ın yıldızından kötü haber

Tedavi için bir süredir New York'ta bulunan Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konuldu. Ameliyat kararı alınan Koçyiğit, hayranlarından dua istedi.

Tedavi için New York'ta bulunan ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit'e akciğer kanseri teşhisi konuldu. Üzücü haberi sosyal medyadan veren 69 yaşındaki ünlü sanatçı, "Bugün benim için zor bir gün. Sizlere güzel haberler vermeyi umut ederek yazıyorum. Hala New York'tayım. Akciğerimin sağ üst lobundaki kanserli bölge için Presbyterian Hospital'da Dr. Nasser Altorki ve ekibi tarafından gerçekleştirilecek ameliyata gireceğim birazdan. Sizlerden, benim için dualarınızı esirgememenizi umut ediyorum. Her zaman güzel dileklerinizle yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Var olun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber