Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Yeşilgiresun Belediyespor'da, antrenör Burak Bıyıktay ile yollar ayrıldı

GİRESUN (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'da, antrenör Burak Bıyıktay'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.Yeşilgiresun Belediyespor Yönetim...

Yeşilgiresun Belediyespor'da, antrenör Burak Bıyıktay ile yollar ayrıldı

GİRESUN (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'da, antrenör Burak Bıyıktay'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Yeşilgiresun Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenör Burak Bıyıktay ile bugün bir toplantı yaparak, yolları ayırma kararı aldıklarını belirtti.

Yeni antrenörün belirlenmesi için bazı isimlerle temasa geçtiklerini vurgulayan Yavuz, "Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Bunun üzerine antrenör Burak Bıyıktay ile görüşerek yollarımızı ayırma kararı aldık. Yeni antrenörümüzü belirlemek için de bazı isimlerle temas halindeyiz. En geç yarın yeni antrenörümüzü belirlemiş olacağız" dedi.

Yavuz, Yeşilgiresun Belediyespor'un play off iddiasını sonuna kadar sürdüreceğini aktararak, "Ligde bulunduğumuz yer bizim kalitemiz ve camiamız haketmiyor. İyi ve kaliteli bir takımımız var. Toparlanarak önümüzdeki haftalarda daha başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum. Yeşilgiresun Belediyespor hedefleri olan bir takım. Bu hedeflerimizi de sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştu. 

Antrenör Burak Bıyıktay ise yaptığı açıklamada, kendisine destek veren Yeşilgiresun Belediyespor yönetimi ve taraftarına teşekkür ederek, camiaya bundan sonraki süreç için başarılar diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber