Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 03 Nisan 2015 - 14:48 Yorum: 0

Yeşiltepe Semt Konağı’nda, El Emeği Göz Nuru Sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren semt konaklarında kültürel-sanatsal faaliyetler yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yeşiltepe Semt Konağı’nda, El Emeği Göz Nuru Sergisi

Yeşiltepe Semt Konağı’nda düzenlenen kurslarda üretilen ürünler, El Emeği Göz Nuru Sergisi’nde görücüye çıktı.

Yeşiltepe Semt Konağı’nda düzenlenen serginin açılışına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, Yeşilyurt Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Lütfü Hangün, Diyarbakır Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nurullah Öncü, Büyükşehir Belediyesi şube müdürleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Serginin açış konuşmasını yapan Daire Başkanı İhsan Gençay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, fiziki hizmetlerin yanı sıra kültürel-sosyal faaliyetlere büyük önem veriyor. Sayın Başkanımız ilk göreve geldiği 2009 yılından sonra semt konaklarını projelendirdi. Şehrimizin farklı bölgelerine olmak üzere 5 adet semt konağını yaptırarak Malatya’ya kazandırdı. İlk yapılan semt konağı da içinde bulunduğumuz Yeşiltepe Semt Konağı idi. Şimdi burada öğrenci ve yetişkin vatandaşlarımıza çok sayıda kurs hizmeti veriliyor. Bu kursların bir sonucu olarak el emeği göz nuru sergisinin açılışını yapıyoruz. Kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi. El emeği göz nuru mefruşat ürünlerinin yer aldığı serginin 4 gün açık kalacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber