Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mayıs 2016 - 17:48 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatyalıları yarınki açılış törenine davet ederek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Yeşilyurt'a...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatyalıları yarınki açılış törenine davet ederek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Yeşilyurt'a ve Malatya'ya yakışır bir şekilde karşılayalım" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatyalıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında katılacağı toplu açılış törenine davet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya gelişiyle ilgili açıklama yapan Polat, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Malatyalılarla buluşacak. Milletin oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan sıfatıyla Malatya'ya yaptığı ziyaretlerde çok önemli müjdeler vermiş, akabinde ilimize büyük yatırımlar gelmiştir. Malatyalılar olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hep sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin her alanda önünü açan, ekonomi, güvenlik, sosyal ve diğer alanlarda ülkemizi dünyanın sayılı ülkeleriyle rekabet haline ulaştıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Malatyalılar olarak en güzel şekilde ağırlamalı ve kendisine millete hizmet yolunda destek ve moral vereceğiz. Malatya Büyükşehir Belediyesi yan tarafındaki miting alanında düzenlenecek toplu açılış töreninde Cumhurbaşkanı, Malatyalılara seslenecek. Malatyalılar olarak Cumhurbaşkanını Malatya'ya geldiği andan itibaren coşku ve heyecanla karşılayacağız. Cumhurbaşkanına ilimize ve ülkemize yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı hem teşekkür etmek hem de misafirperverliğimizi göstermek adına tüm Malatyalı hemşehrilerimi yarın saat 15.00'de miting alanına bekliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber