Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Haziran 2016 - 15:38 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayında, bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesi'ni idrak etmeye hazırlandıklarını belirtti. Tutulan oruçlarla, yapılan ibadetlerle manevi duyguların en yoğun olduğu Ramazan ayının Kadir Gecesi ile zirveye ulaştığını kaydeden Polat, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz iftarlarımızın ardından Kadir Gecesi'ne ulaşmanın huzurunu, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. İslam alemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı rabbim bizlere nasip etsin. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı kabul etsin. Kadir Gecesi'ni anlamanın, ihya etmenin, değerlendirmenin yolu, Kuran-ı Kerim'in yüce mesajını anlamaktan geçmektedir. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı, İslam aleminde akan kan ve gözyaşlarının dinmesine ve insanlığın hidayetine vesile kılsın. Ülkemizde yaşanan başta terör olmak üzere sıkıntıların son bulmasına vesile kılsın. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı kabul etsin. Tüm hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber