Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 18 Mayıs 2015 - 15:42 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesi Fotoğraf Sevdalılarını Buluşturdu

“Yeşilyurt Her Mevsim Güzel” yarışması İkinci kategorisi İlkbaharda Yeşilyurt için Yeşilyurt Belediyesi ve (MAFSAD) işbirliğiyle düzenlenen "Foto Maraton" programına profesyonel ve amatör fotoğrafçılar katılarak gün boyu Yeşilyurt’u fotoğrafladı.

Yeşilyurt Belediyesi Fotoğraf Sevdalılarını Buluşturdu

Foto Maraton programında Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve MAFSAD Başkanı İnan Orhan, foto maratona katılan fotoğraf sanatı sevdalıları ekibini uğurladı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan Foto Maraton programı ile fotoğraf sevdalıları Yeşilyurt ilçe sınırlarını gezerek objektiflerine yansıyan ilginç görüntüleri fotoğrafladılar. Bu kapsamda Şahnahan, Dilek, Gündüzbey ve Yeşilyurt gibi doğal güzellikleri ve zengin kültürleriyle öne çıkan bölgelerimizi topluca gezen ve en güzel fotoğrafı yakalamak isteyen fotoğraf sevdalıları Yeşilyurt Belediyesinin Fotoğraf sanatına ve fotoğrafçılara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

POLAT "MALATYADAKİ FOTOĞRAF SANTÇILARIMIZ BİZLERE İLHAM VERİYOR"

Foto Maraton Programında fotoğraf sevdalılarını Yeşilyurt Bölgesinin doğal güzellikleriyle ve zengin kültürel mirasıyla buluşturmak için sabahın erken saatlerinde gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Malatya'daki fotoğraf sanatçılarımız ve derneklerimiz gerçekten bizlere ilham kaynağı oluyor. Bahar başlangıcında çiçeklerin yeni açıldığı zamanda başka bir derneğimiz işbirliği ile ilk gezimizi düzenleyerek bir yandan gezi, bir yandan da fotoğraf çekimi ile çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Şimdi ise baharın sonunu Mayıs ayını fotoğraflıyoruz.  MAFSAD başkanımıza, sanatçılarımıza ve genç fotoğraflarımıza bu Foto Maraton gezisine katıldıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

ORHAN " HACI UĞUR POLAT FOTOĞRAFÇILIK SANATINA ÇOK ÖNEM VERİYOR"

MAFSAD Derneği Başkanı İnan Orhan ise yaptığı değerlendirmede,"Yeşilyurt Belediyesinin gerçekleştirmekte olduğu "Yeşilyurt Her Mevsim Güzel" fotoğraf yarışması için bizlerde dört mevsimde fotoğraf çekerek Yeşilyurt Belediyesine destek olmaya çalışacağız. Fotoğrafçılık sanatına değer veren ve bu konuda desteklerini esirgemeyen Başkanımız Hacı Uğur Polat'a da huzurlarınızda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediyesinin "Yeşilyurt Her Mevsim Güzel" fotoğraf yarışmasına da katılacak olan fotoğraf sevdalıları bu alanda dereceye girebilmek için bir birleriyle yarıştılar. Yeşilyurt Belediyesi ayrıca İlkbahar kategorisi için Şehit Gökhan Ertan Lisesi 11. Sınıf öğrencileriyle de bir gün boyunca Yeşilyurt’u fotoğraflayacak.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber