Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesi kış ayı gelmeden asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat "Yaklaşan kış mevsimi...

Yeşilyurt Belediyesi kış ayı gelmeden asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat "Yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilçedeki tüm yolların, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Çırmıktı Mahallesinin birçok bölgesinde devam eden sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Polat, "İlçemizin çehresini değiştirecek kalıcı hizmetlerimizi hızlı bir çalışma anlayışı ile vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" diye konuştu.

Yeşilyurt'taki ulaşımı sağlayan tüm yolların güvenli ve sağlıklı hale ulaşması adına yaptıkları çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini hatırlatan Polat, "Görev süremiz boyunca toplam 170 bin 912 ton sıcak asfalt serimi yaptık. 2016 yılı için toplam 70 bin ton asfalt dökümü hedefledik. Ocak ile Kasım ayı arasında ilçemiz genelindeki çalışmalarda ekiplerimiz toplam 55 bin 700 ton asfalt dökümünü tamamladı. Yılsonuna kadar belirlediğimiz hedefin üzerine çıkacağız" ifadelerine yer verdi.

İlçedeki tüm ulaşım yollarının seviyesini kaliteli bir düzeye ulaştırmak adına ekiplerin gece-gündüz demeden çalıştığını ifade eden Başkan Polat şunları söyledi:

"İlçemizi cazibe merkezi haline getirecek kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra alt yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yol açımı, alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımızda yapılaşmanın yoğun olduğu bölgemizde aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt İlçemizin tüm bölgelerindeki ulaşım ve yaya trafiğinin sağlandığı yollarda sıcak asfalt dökümü, bakım ve onarım çalışmalarına kış mevsimi gelmeden yoğunlaştırdık. 2016 yılı programında yer alan yollarımızın bakım ve onarımları çerçevesinde bir ekibimiz fınısher makinesiyle serim yaparken, diğer dört ayrı ekibimizde ilçemizin değişik mahallelerinde greyder ile bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yapmaktadır. Bunun yanı sıra sathi kaplama ekibimizde belirlenen bölgelerde yoğun bir tempoyla yollarımızı daha nitelikli ve kaliteli seviyeye ulaştırmak için mesai yapıyor"

En fazla öncelik verdikleri hizmetlerin başında yeni yolların açılması, yolların asfaltlanması ve sorunlu güzergahların daha kaliteli seviyeye ulaştırmak olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Polat, "Çırmıktı Mahallemizin farklı bölgelerinde devam eden sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceledik. Burada bazı yolların sıkıntılı ve sorunlu olduğunu tespit edince ekiplerimiz burada öncelikle alt yapı işlemlerini tamamladıktan sonra şimdide sıcak asfalt dökümüne geçtiler. Çırmıktı'daki yollarımızda bu çalışmalar neticesinde daha modern bir görünüme kavuşacak. Hemşerilerimizin "Allah sizden razı olsun" demesi bizim tüm yorgunluğumuzu alıyor. Bizim tek amacımız var o da bu aziz milletimize kaliteli ve nitelikli hizmetler sunmak. Çalışmalarımızın halk nezdinde takdir görmesi hepimizi mutlu ediyor. Hizmetlerimizin karşılığında dua almak bizim için yeterlidir. Halkımızla birlikte el ele vererek kentimizi ve ilçemizi daha ileriye seviyeye ulaştıracağız. Biz birlikte hareket ettiğimiz müddetçe ülkemizde ilerler, yaşadığımız şehrimizde daha gelişir ve büyür" şeklinde konuştu.

Çırmıktı Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise "Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat'a mahallemiz adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yollarımız asfaltlanıyor ve güzel bir hale kavuşuyor. Ekipler gece-gündüz demeden çalışıyor. Dile getirdiğimiz isteklerin uygulanması aşamasında hiç bir zaman bizi geri çevirmeyen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyoruz" dediler.

Başkan Polat'ın Çırmıktı Mahallesindeki incelemelerine Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da katıldı.

Yeşilyurt Belediyesi kış ayı gelmeden asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Yeşilyurt Belediyesi kış ayı gelmeden asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Yeşilyurt Belediyesi kış ayı gelmeden asfaltlama çalışmalarına hız verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber