Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Temmuz 2014 - 14:39 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesi Kurumsallaşma Adına İlk Adımı Attı

Yeşilyurt Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı arasında “Kurumsallaşma Yolunda Yeşilyurt Belediyesi Eğitim” protokolü imzalandı.

Yeşilyurt Belediyesi Kurumsallaşma Adına İlk Adımı Attı

MALATYA -Yeşilyurt Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı arasında “Kurumsallaşma Yolunda Yeşilyurt Belediyesi Eğitim” protokolü imzalandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yeşilyurt Belediyesi olarak sürekli eğitimlerle personelinin daha iyi hizmet verebilmesi için Yeşilyurt Belediyesi sürekli eğitimle anılacak. Bu eğitim önce bizlerden başlaması ve yöneticilerin kendilerini en güzel şekilde yetiştirmesi bununda yukarıdan aşağıya doğru devam etmesi gerekiyor. Eğitim konusunda alt yapıyı hazırlayacağız. Yeşilyurt Belediyesi’nin mevcut kurumsal kapasite ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yapılacak olan bu eğitimler ile çalışan personelimizin farkındalık oluşturma, hızlı karar verebilme, sorunları zamanında çözebilme, risk analizleri yapabilme, hedef koyma ve konulan hedeflere ulaşma, belediyemiz sınırları içerisinde oluşacak sorunların tespit edilmesi ve çözüm yollarının oluşturulması belediyenin tüm birimlerinin koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışabilmesi konularında yeteneklerinin geliştirilmesi sağlanmış olacaktır. Eğitim sonrasında daha aktif ve verimli çalışan personellerimiz hizmet almakta olan tüm resmi ve özel kurumların belediyemiz sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını zamanında, hızlı ve eksik bırakmadan çözebilme yeteneğini kazanmış olacaklar. Kurumsal kapasite artırılmış olup hizmet standartlarımız yükseltilmiş ve vatandaş memnuniyeti sağlanmış olacağız. Bunun yanında ARGE gezilerine Yeşilyurt Belediyesi olarak önem vereceğiz. ARGE gezileri de eğitimin bir parçasıdır. Dünyayı yeniden keşfetmiyoruz. Biz bizden önde gidenlerin tecrübesini kendi tecrübelerimiz olarak kabul edip onlardan istifade edeceğiz.  Kurumsallaşma yolunda yapılacak bütün çalışmalar aynı zamanda belediyemizin kendi kültürünün oluşmasında etkin bir rol oynayacaktır" dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop ise, "Ajansımız daha ziyade mali desteklerle bilinen bir kurum.  İşin bu teknik destek tarafını, insana yatırım tarafını açıkçası daha fazla önemsiyorum. Yeşilyurt Belediyemize başkanımızın şahsında teşekkür ediyorum, bu vizyonundan dolayı. Özellikle yerel yönetimlerde kamu kurumlarında, sivil toplum kuruluşlarında ve özel sektörde insan boyutu, eğitim boyutu ve insan kaynaklarına yatırımın daha çok önemli. Bu anlamda kurumsallaşma yolunda Yeşilyurt Belediyesi'nin bu kapsamda personeline vereceği eğitim de iyi bir başlangıç diye düşünüyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Yeşilyurt Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı arasında “Kurumsallaşma Yolunda Yeşilyurt Belediyesi Eğitim” protokolü imzalandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber