Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Güncel 29 Nisan 2016 - 15:27 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesi “Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi” Kurdu

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Bostanbaşı Mahallesi’nde faaliyete geçecek olan Medeniyet Sanat Araş..

Yeşilyurt Belediyesi “Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi” Kurdu

MALATYA (İHA) Yeşilyurt Belediyesi tarafından Bostanbaşı Mahallesi’nde faaliyete geçecek olan Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi’nde lisans ve lisansüstü eğitim alan üniversiteli öğrencilere akademik destek sağlanacak.
Yeşilyurt Belediyesi, geleceğe yönelik kariyer planlaması yapan üniversiteli öğrencilerin eğitim hayatlarına destek sağlamak adına önemli bir projeyi hizmete sunmaya hazırlanıyor. Yeşilyurt Kent Konseyi çatısı altında faaliyetlerine başlayacak “Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi” Bostanbaşı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’nde hizmet verecek. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ön hazırlığını bizzat takip ettiği Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi’nde lisans ve lisansüstü eğitim alan üniversiteli öğrencilere Malatya İnönü Üniversitesi başta olmak üzere Ankara, İstanbul ve İzmir’den gelecek olan deneyimli ve alanında uzman akademisyenler tarafından çeşitli konularda dersler ve seminerler verilecek. Yeşilyurt’u sosyal, kültürel ve eğitim alanında cazibe merkezi haline dönüştürmek adına hizmetlere devam ettiklerini ifade eden Polat, Bostanbaşı Mahallesi’ni ziyaret ederek Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi binasında yapılan çalışmalarla ilgili son durum hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı. Eğitimde kalitenin artması için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak adına tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Polat, “Bostanbaşı Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen Gençlik Merkezi yakın bir zamanda faaliyete geçecek. Yeşilyurt Kent Konseyi çatısı altında kurulan Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezinin faaliyetleri burada hayat bulacak. Gerek Malatya İnönü Üniversitesi’nden gerekse de İstanbul, Ankara ve İzmir’den gelecek deneyimli ve uzman akademisyenler lisans ve lisansüstü eğitim alan üniversiteli öğrencilerimize seminerler ve belirli periyotlar halinde eğitim verecekler. Medeniyet Sanat Araştırmaları Merkezi şehrimizin eğitim hayatına ciddi katkılar sunacak” şeklinde konuştu.
Bostanbaşı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Eviyle ilgili de bilgiler veren Polat, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren muhtarlarımızın çalışma alanlarını düzeltmek ve onların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına projesine başladığımız 11 adet Muhtar Evini muhtarlarımıza teslim ediyoruz. Bu projemizdeki gayemiz, hizmet veren ile hizmet alan halkın daha konforlu bir ortamda bir araya gelmelerini sağlamaktır. Muhtarlarımızın vatandaşlara, vatandaşlarımızın da muhtarlara ulaşımı ve sorunların daha hızlı çözülmesinde muhtar evlerinin büyük bir katkısı olacaktır. Hizmet alan vatandaşlarımızla hizmet veren muhtarlarımızı sağlıklı ve güzel bir ortamda buluşturacağız. Bostanbaşı Mahallesi’nde hizmet verecek olan Muhtar Evi’nin inşaatı tamamlandı. Vatandaşlarımız burada işlemlerini kolay ve rahat bir şekilde hallederken bir yandan ise binanın içindeki geniş alanda sosyal faaliyetlerde bulunabilecek” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber