Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesinden 12 geri dönüşüm evi

MALATYA (AA) - Yeşilyurt Belediyesi, 12 geri dönüşüm evini dağıtacağını bildirdi.Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geri dönüşüm evlerinin sayısını arttırmak...

Yeşilyurt Belediyesinden 12 geri dönüşüm evi

MALATYA (AA) - Yeşilyurt Belediyesi, 12 geri dönüşüm evini dağıtacağını bildirdi.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geri dönüşüm evlerinin sayısını arttırmak için çalışmalar başlatan belediye, bu kapsamda oluşumu tamamlan 12 geri dönüşüm evini, belirlenecek konumlara yerleştirilecek.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer, daha yaşanabilir temiz, yeşil bir Yeşilyurt için çeşitli projeler başlattıklarını ifade etti.

Türkiye'de geri dönüşüm evini ilk olarak Gazi Anadolu Lisesi karşısında açarak ambalaj atıklarının yerinde ayrıştırılmasını sağladıklarını belirten Zafer, şunları kaydetti:

"Geri dönüşüm evinde ambalaj atıkları, bayat ekmek, oyuncak, kıyafet ve kitap bölmeleri mevcuttur. Vatandaşlarımızın kullanmadıkları oyuncak, kıyafet ve kitapları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Şunu unutmamalıyız ki sizin ihtiyacınız olmayan şeyler başkalarının ihtiyacı olabilir. Bu kapsamda mart ayı içerisinde 30 geri dönüşüm evini Yeşilyurt ilçe sınırlarımızda farklı alanlara kuracağız. Yapımı tamamlanan 12 geri dönüşüm evinin de bugünden itibaren dağıtımına başladık. İnşallah, hayırlara vesile olur. Daha çevreci daha temiz bir Yeşilyurt için üzerimize düşen her görevi yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber