Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2015 - 14:39 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesi'nden 78 adet çocuk oyun gurubu yerleştirildi

Yeşilyurt Belediyesi iki ay içerisinde mevcut parklara ve bahçesi uygun olan okullara 78 adet çocuk oyun grubu ve 40 adet açık hava spor aletleri yerleştirecek.

Yeşilyurt Belediyesi'nden 78 adet çocuk oyun gurubu yerleştirildi

Yeşilyurt Belediyesi vatandaşların dinlenebilecekleri, spor yapabilecekleri ve eğlenebilecekleri ortamlara büyük önem veriyor. Bu kapsamda mevcut parklara ve okul bahçelerine iki ay içerisinde 78 adet çocuk  oyun grubu yerleştirmeyi hedefleyen Yeşilyurt Belediyesi  ayrıca parklara da 40 adet açık hava spor aletleri yerleştirecek.

POLAT "VATANDAŞIMIZA HİZMET ETME SEVDASIYLA HAREKET EDİYORUZ"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, " Çocuklarımızın  ve vatandaşlarımızın daha temiz, daha huzurlu ortamlarda hem dinlenmeleri hem de vakit geçirmeleri için Yeşilyurt Belediyesi olarak 78 adet çocuk oyun gurubunu  yerleştirmeye başladık. Şuan da 20 adet çocuk oyun gurubumuzun montajlarını yaparak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Bu iki ay içerisinde kalan çocuk oyun guruplarımızı da yerleştireceğiz. Vatandaşlarımıza her zaman hizmet etme sevdasıyla  hareket ederek 40 adet açık hava spor aletlerimizi de çeşitli parklarımıza yerleştirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız "dedi.

POLAT "ÖNCELİK KIRSAL MAHALLELERİMİZ"

Yeşilyurt Belediyesi montajını yaptığı ve çocukların hizmetine sunduğu oyun gruplarını ilk olarak  Dilek, Topsöğüt, Duruldu, Tohma, Görgü, Kaynarca, Yeşilkaynak ve Sütlüce gibi kırsal mahallelere kurdu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber