Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 14 Mayıs 2015 - 16:46 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyesinden Eğitime Tam Destek

Yeşilyurt Belediyesinin destek verdiği, Yeşilyurt Kaymakamlığının ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle organize edilen Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Belediyesinden Eğitime Tam Destek

Kongre ve Kültür Merkezinde Fahri Kayahan Konferans Salonunda gerçekleşen Siyer-i Nebi kitap okuma yarışmasına Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilyurt İlçe Müdürü Cemal Kalay, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Siyer-i Nebi kitap okuma yarışmasında ilk olarak ortaokullar arasında gerçekleştirildi. Yarışmada birinci Emine Nezihe Parlak Ortaokulu, ikinci Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu, üçüncü ise Yakınca ortaokulu oldu.

Siyer-i Nebi Kitap okuma yarışmasının liseler kategorisinde ise Fehmi Gemuhluoğlu Fen Lisesi birinciliği elde ederken, Kernek Anadolu Lisesi ikinciliği, Mahmut Çalık Anadolu Lisesi ise üçüncülüğü elde etti.

Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışmasında Birinci olan öğrencilere hediye çeklerini teslim eden Yeşilyurt Kaymakamı Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediyesine eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

İkinci olan öğrencilere hediye çeklerini teslim eden ve eski bir eğitimci olan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, "Ben her ne kadar görevimi Belediye de ifa etsem de her zaman sizinleyim sizlerleyim. Eğitim sadece bir kurum vasıtasıyla yapılmıyor, bulunduğunuz her ortamda ya öğrenci, ya da öğretici oluyorsunuz. Eğitim bir ömür boyu herkesin sahiplenmesi ve yerine getirmesi gereken bir görev. Bu görev bilinciyle Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitime tam destek veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Üçüncü olan öğrencilere de hediye çeklerini Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay teslim etti. Program sonunda öğrencilerin seslendirdiği peygamber konulu şiir ve naatları katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber