Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Eylül 2016 - 16:43 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyespor, 62 Pertekspor maçı hazırlıklarını sürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yeşilyurt Belediyespor'da 62 Pertekspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Yeşilyurt Belediyespor, 62 Pertekspor maçı hazırlıklarını sürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yeşilyurt Belediyespor'da 62 Pertekspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturan turuncu yeşilli ekip bayram izninin ardından hazırlıklarına yeniden start verdi.

Ayağı kırılan ve ligin ilk yarısını kapatan Cuma Nasır dışında eksik oyuncusu bulunmayan turuncu yeşilliler, ligin ilk haftasında galip gelip iyi bir başlangıç yapmayı planlıyor.

Teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde yoğun bir antrenman temposuyla çalışan Malatya ekibinde yeni transferlerin hırsı teknik heyeti memnun ediyor.

"Fiziksel ve mental anlamda iyi bir düzeydeyiz"

Yeni sezon ilk maçı olan 62 Pertekspor müsabakasına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Yeşilyurt Belediyespor teknik sorumlusu İsmail Tekin, takım olarak fiziksel ve mental anlamda iyi bir düzeye geldiklerini söyledi.

Cuma'nın şansız sakatlığının dışında takımda her şeyin istedikleri gibi olduğunu belirten Tekin, "Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Transferde bize katkı sunacak isimleri kadromuza dahil ettik. Geçen sezondan da oyuncularımız var. Bu sezon zorlu bir lig bizleri bekliyor. Yarışın sonunda gülen taraf olmak istiyoruz. İlk maçımızda galip gelip, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Cuma'nın sakatlığının dışında her şey istediğimiz gibi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber