Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ağustos 2016 - 16:43 Yorum: 0

Yeşilyurt Belediyespor hazırlık maçında galip

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya'da sürdüren Yeşilyurt Belediyespor, oynadığı hazırlık maçında Elazığ Yolspor'u 3-2 mağlup etti.

Yeşilyurt Belediyespor hazırlık maçında galip

Yeni sezon hazırlıklarını Malatya'da sürdüren Yeşilyurt Belediyespor, oynadığı hazırlık maçında Elazığ Yolspor'u 3-2 mağlup etti.

Malatya'nın Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerinden Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde BAL Ligi takımı Elazığ Yolspor ile bir hazırlık maçı oynadı.

Yeşiltepe 3 Nolu Saha'da oynanan müsabakada 1-0 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan Malatya temsilcisi rakibini 3-2 mağlup ederek, yeni sezona hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Yeni transferlerin tamamına sahada yer veren Teknik Direktör İsmail Tekin, müsabakanın ilk yarısı farklı, ikinci yarısı farklı bir on bir sürdü sahaya.

Elazığ Yolspor maçın 6.dakikasında Okan'ın attığı golle maçın hemen başında 1-0 öne geçti. Bu gole 43. dakikada Yusuf ile cevap veren Yeşilyurt Belediyespor, eşitliği yakaladı.

İkinci yarıya etkili başlayan turuncu- yeşilliler, Harun'un kaydettiği 55. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Bu gole 65. dakikada Ufuk ile karşılık veren Elazığ Yolspor maça bir kez daha dengeyi getirdi.

Ancak Yeşilyurt Belediyespor maçın 80. dakikasında Harun'un ayağından bir gol daha buldu ve müsabakayı 3-2 kazandı.

'Takımımın gidişatından memnunum'

Maç sonrası İHA muhabirine müsabakayı değerlendiren Yeşilyurt Belediyespor Teknik Sorumlusu İsmail Tekin, takımın son durumunu görme açısından önemli bir müsabaka oynadıklarını söyledi.

Hazırlık maçlarının hiçbir zaman ölçü olmayacağını kaydeden Tekin, "Aynı grupta yer aldığımız Elazığ Yolspor ile bir hazırlık maçı oynadık. Rakibimiz oldukça dirençli ve güçlü bir takımdı. Biz yeni oyuncularımız görme adına bütün oyuncularımıza şans verdik. Genel anlamda takımımın gidişatından memnunum. 20 Ağustos'tan itibaren Nevşehir kampımız başlayacak. Orada da hazırlık maçları yapacağız. Lige kadar hazır hale gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber